Existenta si respectarea principiilor etice corelate cu responsabilitatile salariatilor, clientilor si managementului au impact pozitiv asupra comportamentelor si deciziilor din cadrul societatii.

Odata cu stabilirea si informarea tuturor salariatilor cu privire la regulile de ordine interioara se pun bazele unei dezvoltari armonioase,  principalele considerente fiind responsabilitatea si corectitudinea la locul de munca, fata de clienti si in societate.

Rolul politicilor si procedurilor implementate este de a informa in detaliu salariatii cu privire la drepturile si obligatiile pe care le au, asigurand conditii civilizate de continuitate si dezvoltare a societatii in perspectiva ridicarii  nivelului de calitate al vietii tuturor angajatilor.

Prin intermediul politicilor si procedurilor angajatii sunt ghidati in rezolvarea problemelor cu care se confrunta, cunosc modalitatile de solutionare a conflictelor de asemeni cunosc si sanctiunile pe care le vor primi in conditiile incalcarii prevederilor stabilite in conformitate cu legislatia in vigoare.

 

Politica dreptului la libera asociere

Politica usilor deschise

Politica antimunca fortata

Politica antihartuire la locul de munca

Politica de mediu

Politica privind varsta minima de angajare

Politica antidiscriminare si antihartuire la angajare

Politica de sugestii si reclamatii

Procedura ore suplimentare

Procedura de planificare a productiei

Politica de prevenire a contaminarii cu ace si metale