Societatea Comerciala Certimpex S.R.L. a luat fiinta in anul 1991, activitatea de confectii imbracaminte incepind cu citeva masini de cusut si 15-20 angajati, principalele produse realizate fiind: paltoane, sacouri, pantaloni, jachete, fuste.

In anul 1993, firma noastra a facut o importanta investitie construind un spatiu de productie, depozitare si birouri unde functioneaza si astazi. Avand peste 300 de angajati cu un inalt nivel de pregatire in industria confectiilor textile, compania noastra produce intre 30.000-50.000 de produse pe luna in functie de sortiment.

Executam intreaga gama de produse pentru femei, cum ar fi: bluze, rochii, costume, veste, pantaloni, jachete si paltoane. Cateva din produsele lucrate in unitatea noastra pot fi vazute aici.

Fabrica de confectii este utilata cu masini si echipamente de inalta tehnologie care ne dau posibilitatea realizarii unei game complexe de articole de imbracaminte, productia fiind destinata in totalitate exportului.

Clientii pentru care lucram in prezent sunt H&M din Suedia, Etam-Franta, French Connection din UK si Inditex din Spania. Pentru a realiza documentatia tehnica folosim sistemele de proiectare Lectra si Gemini, respectand astfel cerintele de calitate.

Producem de asemenea, haine de gata sub propriul brand Frenetique marca deja recunoscuta in Romania si in strainatate.

Brandul Frenetique a fost recunoscut odata cu participarile la evenimente de moda cum ar fi Bucuresti Fashion Week, Fashion Summer Festival, Model of the Year, Look Model si de asemenea a castigat trofee de creativitate.

Obiectivul companiei este de a-si intari pozitia pe piata internationala a industriei confectiilor textile, stabilind contracte directe cu noi parteneri si extinderea capacitatii de productie.